,

Ilona trasmatta

9,50 49,00 
8,55 44,10 

Ilona är en traditionell trasmatta för både hem och stuga.

Artikelnr: Ilona räsymatto Kategorier: , Etikett:
Joustavat & turvalliset maksutavat

Beskrivning

Ilona trasmatta

Ilona är en traditionell trasmatta för både hem och stuga. En muntert mångfärgad bomullsmatta är vävd av överblivet material från textilindustrin. Mattan är dubbelsidig. Ilona-mattan är en utmärkt allroundmatta för alla hem.

Regelbunden dammsugning, ventilation och, om nödvändigt, tvättning med vatten. Skaka inte mattan. Fuktig mopp efter tvätt. Torka på en plan plats i skydd för solen.

  • Material: 60% bomull, 40% polyester
  • Mattans tjocklek: 6 mm
  • Vikt: 1,2 kg/m²

Vad är en trasmatta?

En trasmatta är en traditionell finsk matta, ofta handgjord av återvunnet material. Trasmattan kännetecknas av starka färger och ränder. Det är också en ekologisk matta som är hållbar att använda. Att göra en trasmatta är ofta en mödosam och långsam process, men slutresultatet är alltid en unik matta för vävaren.

Kan Ilona trasmatta tvättas i maskin?

Små trasmattor går oftast bra att tvätta hemma i tvättmaskin, men centrifugeringshastigheten bör vara lägre än normalt för att undvika att mattan “sträcks” och skadas. Naturligtvis är det alltid bättre för mattan om du har tid att torka den i lägenheten. Om mattan är större rekommenderas en plattvattentvätt för mattor.

Det bästa vädret för att torka en trasmatta är en lätt blåsig dag på försommaren. Torka inte mattan i solen under längre perioder, eftersom solen kan bleka mattans färger. Häng den färgglada trasmattan på tork så att vattnet rinner i vävens riktning. En bra plats att torka en trasmatta inomhus är t.ex. i tvättstugan eller badrummet, så att luften kan cirkulera ordentligt i rummet.

Ytterligare information

Valitse väri

Valitse koko

, , ,

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ilona trasmatta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen