,

Ilona räsymatto

9,50 49,00 
8,55 44,10 

Ilona räsymatto on perinteinen räsymatto niin kotiin kuin mökillekin.

Tuotetunnus (SKU): Ilona räsymatto Osastot: , Avainsana tuotteelle
Joustavat & turvalliset maksutavat

Kuvaus

Ilona räsymatto

Ilona räsymatto on perinteinen räsymatto niin kotiin kuin mökillekin. Iloisen kirjava puuvillamatto kudotaan tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. Matto on kaksipuoleinen. Ilona räsymatto on erinomainen joka kodin yleismatto.

Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Älä ravistele mattoa. Kuosittele kosteana pesun jälkeen. Kuivaa tasossa auringolta suojassa.

  • Materiaali: 60% puuvillaa, 40% polyesteria
  • Maton paksuus: 6 mm
  • Paino: 1,2 kg/m²

Mikä on räsymatto?

Räsymatto eli riepumatto on perinteinen suomalainen, monesti kierrätysmateriaaleista käsin tehty matto. Räsymatolle on ominaista pirteät värit ja raitakuviointi. Se on myös ekologinen matto ja kestävä käyttää. Räsymaton valmistus on monesti työlästä ja hidasta hommaa, mutta lopputulos on aina kutojalle uniikki matto.

Onko Ilona räsymatto konepestävä?

Pienikokoisten räsymattojen pesu onnistuu yleensä hyvin kotona pyykinpesukoneessa, mutta linkouksen kierrosnopeus kannattaa laskea normaalia alhaisemmaksi, jotta matto ei pääse “venymään” ja se ei vaurioidu. Toki matolle on aina parempi jos sinulla on aikaa kuivattaa se tasossa. Jos matto on isompi niin räsymatoille suositellaan tasovesipesua.

Räsymaton kuivattamiseen paras sää on hieman tuulinen alkukesän päivä. Älä kuivata mattoa pitkiä aikoja auringossa, sillä aurinko voi haalistaa maton värejä. Ripusta värikäs räsymatto kuivumaan siten, että vesi valuu maton kuteiden suuntaisesti. Kotona sisällä hyvä paikka kuivattaa räsymattoa on esimerkiksi kodinhoitohuone tai kylpyhuone niin, että huoneessa pääsee kiertämään ilma hyvin.

Lisätiedot

Valitse väri

Valitse koko

, , ,

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilona räsymatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top