Usein kysyttyä

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Toimitusaika varastotuotteille on 2 – 5 arkipäivää. Suurin osa tilauksista käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mittatilaustuotteissa ja muissa erikoistöissä toimitusaika voi olla pidempi noin 1 – 4 viikkoa. Huomaathan, että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta. Toimitusaika riippuu myös tuotteen  saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä.

Mallipalatilausten toimitusajat vaihtelevat valmiina olevien mallipalojen ja kanttaamon työtilanteen mukaan. Pyrimme jatkuvasti valmistamaan mittatilausmatoistamme valmiita mallipaloja toimituksen nopeuttamiseksi.

Mikäli tuotteen toimitusaika poikkeaa tai muuttuu oleellisesti tilauksen yhteydessä ilmoittamastamme, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä. Toimitusajan viivästyminen voi tulla vastaan esimerkiksi silloin, kun tuotetta ei olekaan valmistajan varastossa.

Paljonko tilauksen toimitus maksaa?

Yli 199€:n (sis alv) tilaukset toimitetaan asiakkaan kotiovelle ilman toimituskuluja. Vaihtoehtoisesti tilaus voidaan toimittaa myös jakeluyhtiön noutopisteelle asiakkaan niin halutessaan.

Alle 199€:n (sis alv) tilausten toimituskulut noutopisteelle 7,90€ tai kotiovelle toimitettuna 17,85€.

Onko Räsymatot.fi suomalainen verkkokauppa?

Kyllä on. Räsymatot.fi on osa Mattokeidas Oy:ta, joka on 100% suomalainen yritys. Yrityksen takana on yrittäjä Paul ja palveleva henkilökunta. Luotamme ennen kaikkea laatuun ja tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat luotettavia kotimaisia tukkuliikkeitä ja muutamia tarkkaan valittuja mattovalmistajia ulkomailta. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaat tuotteet, kilpailukykyiset hinnat sekä luotettavan ja nopean toimituksen. Lue lisää yrityksestä TÄÄLTÄ.

Minne kaikkialle toimitatte tuotteita?

Räsymatot.fi (Mattokeidas Oy) toimittaa tilauksia Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, Viroon tai esimerkiksi muualle Eurooppaan, olethan yhteydessä ensin asiakaspalveluumme: verkkokauppa@mattokeidas.fi

Onko tuotteilla vaihto- ja palautusoikeutta?

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusaika alkaa siitä päivästä lukien, kun tuote on vastaanotettu. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi voit palauttaa tuotteen.

– Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Voit toki sovittaa mattoa kotisi eri tiloihin, jotta näet kuinka matto käy sisustukseesi.
– Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut.
– Pakkaa tuote huolellisesti, mielellään alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen, joka kestää kuljetuksen takaisin varastollemme.
– Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan tuotteeseen.
– Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen, palauta alkuperäinen tuote ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus verkkokaupassamme

Palautuskulu on 7,90 € joka vähennetään palautettujen tuotteiden yhteishinnasta. Myös Postilta/Matkahuollolta noutamattomana palautuvista lähetyksistä vähennetään palautuskulu.

Jos tuotteessa on vika tai kuljetusvaurio, niin silloin Räsymatot.fi (Mattokeidas Oy) maksaa palautuskustannukset. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon olemalla yhteydessä osoitteeseen verkkokauppa@mattokeidas.fi . Asiakaspalvelu antaa tarkemmat ohjeet palautukselle. Emme hyvitä mahdollisia alkuperäisiä toimituskuluja, vaikka palauttaisit kaikki tilauksessa olevat tuotteet.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseksi. Palautuksissa täytä asiakaspalvelustamme saamasi palautuslomake ja pakkaa se palautettavien tuotteiden mukaan. Käytä palautukseen Räsymatot.fi (Mattokeidas Oy) asiakaspalvelusta saamaasi koodia / palautuspakettikorttia.

Shopping Cart
Scroll to Top